Images-loading

Βασικός με την Κ15 του ΠΑΟΚ ο Κοντεκάς

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια ΠΑΟΚ!

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια ΠΑΟΚ!

Μία ονειρεμένη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ είχε την "υπογραφή" ενός δικού μας παιδιού, του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ με επική εμφάνιση έκανε την ανατροπή του 0-2 στην Κροατία και με το εντυπωσιακό 5-1 στην Τούμπα απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στους "8" του Conference League.

Μαγική βραδιά για τον δικό μας Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε συμμετοχή στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, δείχνοντας ανίκητος στις στατικές φάσεις.

Στο 16’ και στο 23’ είχε ευκαιρίες για γκολ και στο 27’ από δική του κεφαλιά ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ. Στο 33’ σούταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να κοντράρει και σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Μάλιστα στο 72’ σημείωσε και δεύτερο γκολ από κόρνερ του Ντεσπόντοφ για το 4-1, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του σόου.

Μπράντον Τόμας (42’) και Α. Ζίβκοβιτς (88’ πέν.) σημείωσαν τα υπόλοιπα γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ η Ντιναμό μείωσε προσωρινά με τον Χότζα στο 49’.

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε, συνέχισε να μας κάνεις περήφανους, συγχαρητήρια ΠΑΟΚ, ευχόμαστε το όμορφο ταξίδι στην Ευρώπη να έχει και συνέχεια!