Images-loading

Έτσι γιόρτασαν το κλείσιμο της χρονιάς Άνδρες και Ακαδημία (pics)

Έτσι γιόρτασαν το κλείσιμο της χρονιάς Άνδρες και Ακαδημία (pics)

Έτσι γιόρτασαν το κλείσιμο της χρονιάς Άνδρες και Ακαδημία (pics)

Στο τέλος της και τυπικά έφτασε η ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης παρουσία των τμημάτων της αλλά και της ανδρικής ομάδας.

Στον "Πολυχώρο Καφέ-Λίμνη" στην Αγυιά, μέσα σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα όπου έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών και αρκετοί γονείς, διεξήχθη η εκδήλωση, η οποία ήταν γεμάτη βραβεύσεις και όχι μόνο.

Η χρονιά κλείνει έτσι με άκρως θετικό πρόσημο για όλες της ομάδες του συλλόγου, με τα τμήματα της Ακαδημίας να παρουσιάζουν ένα αξιόλογο πρόσωπο αγωνιστικής συμπεριφοράς μέσα στο γήπεδο.

Επιστέγασμα του οικοδομήματος η κατάκτηση του τίτλου της Γ΄ ΕΠΣΧ για τους Άνδρες και οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν με αυτό τον τρόπο σε πολύ μικρή ηλικία οι νεαροί ποδοσφαιριστές της.

Να σημειωθεί και η εξαίρετη συμπεριφορά και συνεργασία των γονέων σε όλο αυτό το κομμάτι, για το οποίο έγινε άλλωστε και ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια της εισαγωγής.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του Διευθυντή της Ακαδημίας, Νότη Ματηγάκη ο οποίος έκανε την πρώτη εισαγωγή της εκδήλωσης και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

notis

"Να ευχαριστήσω όλους τους μικρούς αθλητές και γονείς για τη διάθεση που δείξατε και στα τουρνουά που πήγαμε σε Ιεράπετρα και Θεσσαλονίκη. Πραγματικά πάρα πολύ ωραίες εμπειρίες για τα παιδιά και πράγματα που θα έχουν να θυμούνται στα χρόνια που έρχονται. Από κει και πέρα, τελειώνοντας τη χρονιά, εμείς σαν Ακαδημία αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα για τα παιδιά.

Επίσης να αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντική η συνεργασία των γονέων σε όλο αυτό που κάνουμε και είναι επίσης πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε θετικά και όχι αρνητικά με τους προπονητές, τους διατητές. Γενικά χρειαζόμαστε θετική σκέψη για να υπάρξει καλή συνεργασία".

Στη συνέχεια έλαβαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου οι προπονητές της Ακαδημίας, για τους οποίους έγινε ειδική αναφορά για την πολύ καλή δουλεια τους και τη συνεργασία με την Ακαδημία.

Πρόκειται για τους Νεκτάριο Μπουρμπάκη, Γιώργο Πολέντα, Νίκο Τσεσμελή, Σωτήρη Τζούγκαρη, Γιώργο Παπαδάκη, Δημήτρη Κρεμλίδη (απουσίαζε) και Αλέξανδρο Τσιπιανίτη.

O Τσιπιανίτης είπε μάλιστα το δικό του "αντίο" μετά από 4 χρόνια, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε.

team

Πάνω το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας, από αριστερά, οι Μπουρμπάκης, Πολέντας, Τσεσμελής, Τζούγκαρης, Παπαδάκης, Τσιπιανίτης

alex

Πάνω ο Τσιπιανίτης στο "αντίο" του μετά από 4 χρόνια συνεργασίας με την Ακαδημία και κάτω ο Γιώργος Τσομπάναγλου στο πλαίσιο της βράβευσης του

TSOBA.jpg1

TSOBA

Στη συνέχεια σειρά πήραν οι βραβεύσεις που είχε προγραμματίσει η διεύθυνση της Ακαδημίας. Συγκεκριμένα έλαβαν τιμητική πλακέτα:
1. Οι προπονητές της Ακαδημίας
2. Ο πρώην προπονητής της Ακαδημίας, Γιώργος Τσομπάνογλου
3. Ο Γιώργος Καβρουλάκης για την προσφορά του στην ομάδα
4. Η Κ14
5. Οι Μάρκος Κρεμασμενάκης, Γιάννης Πόντα, Νίκος Πρωτοπαπαδάκης για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων
6. Η Ανδρική ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΧ, ενώ έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα τα τμήματα της Ακαδημίας.

kavros

H βράβευση του Γιώργου Καβρουλάκη για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο

k14

Η απονομή για την Κ14

k14.jpg1

Kάτω η βράβευση των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Μικτή Χανίων Κ16, Νίκος Πρωτοπαπαδάκης, Μάρκος Κρεμασμενάκης, Γιάννης Πόντα και Νίκος Φανδριδάκης

xrysa

protop

poda

krema

fandri

Kάτω η βράβευση της ανδρικής ομάδας
 andres

H βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους μέχρι αργά. Το ραντεβού δίνεται έτσι ξανά σε μερικούς μήνες για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για Άνδρες και Ακαδημία.

*Για περισσότερες φωτό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Ακαδημίας στο facebook...

tourta

tourta.jpg1

ekdilosi

 ekdilosi.jpg2

ekdilosi.jpg3

2007

ekdilosi.jpg1

notis.jpg1

paidia

paidia.jpg1

alex.jpg1