Images-loading

Η Ακαδημία

Η Ακαδημία μας ξεκίνησε την λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2005 στις εγκαταστάσεις που διατηρούσαμε τότε στον κόμβο των Αγ. Απoστόλων με ένα μικρό αριθμό παιδιών. Πολύ σύντομα όμως και με βάση μας πάντα την σωστή οργάνωση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών μας προς παιδιά και γονείς καταφέραμε να αυξήσουμε τον αριθμό των αθλητών μας και να συμμετέχουμε με αξιόλογες παρουσίες σε όλα τα ενωσιακα πρωταθλήματα και σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες. Αργότερα και αφού αποκτήσαμε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στα Περιβόλια του Δήμου Χανίων φροντίσαμε έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την δουλεία μας κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Επίσης, ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Ακαδημία μας και τις προοπτικές των παιδιών δίνει η συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (PAOK ACADEMIES) που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και πλέον έχει φτάσει να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, με σημαντικότερο γεγονός την προώθηση παικτών στις Ακαδημίες του "Δικεφάλου" του Βορρά. Ηδη, δύο ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι ικανότητες και το ταλέντο τους ήταν εκείνα που τους έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γρηγόρης Πολιτάκης.

Παράλληλα με την ποιοτική δουλειά μας διοργανώνουμε και διάφορες δραστηριότητες κυρίως με την συμμετοχή των παιδιών αλλά και των γονέων, προσπαθώντας να έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς αλλά και να δώσουμε και αλλά ερεθίσματα στους μικρούς μας αθλητές.

Η Ακαδημία μας ωστόσο έχει και πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση καθώς με κάθε ευκαιρία συμμετέχουμε ή οργανώνουμε τουρνουά με κεντρικό θέμα την προσφορά μας (οικονομική και ηθική) σε διάφορα ιδρύματα της πόλης μας. Στόχος μας πάντα είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση και εκγύμναση των μικρών μας αλλά και ο τρόπος να τους κάνουμε να αγαπήσουν το γήπεδο και τον αθλητισμό.

Να αποδεχτούν την διαφορετικότητα, να διεκδικούν την νίκη με όλες τους τις δυνάμεις και μέσα στα πλαίσια των κανονισμών αλλά να μάθουν να δέχονται και την ήττα που επίσης είναι μέρος του παιχνιδιού. Κυρίως όμως να μάθουν να συμμετέχουν στο "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"…

Με συμμετοχή 18 ομάδων, συναρπαστικά ματς, δυνατές μονομαχίες και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του CALCETTO το Σάββατο 4-6 το μεγάλο τουρνουά της RED BULL.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε στις 28/5 η επιμορφωτική ημερίδα από την επιστημονική ομάδα του ΟΠΑΠ στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το δίκτυο Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Περισσότερα...

Έχουμε αναρωτηθεί αρκετές φορές πως ορίζεται ένα “σούπερ ταλέντο”, όταν μιλάμε για παιδιά 8, 9 ή 10 ετών.

Περισσότερα...

Πρωταθλητές Χανίων στην κατηγορία νέων της ΕΠΣΧ αναδείχθηκε η αμάδα μας τελειώνοντας ιδανικά τη σεζόν!

Περισσότερα...

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Τζούνιορ κατέκτησε το Καλτσέτο έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό με το ΙΝΚΑ, που έγινε στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας και κρίθηκε στα πέναλτι!

Περισσότερα...

Νικητές όλοι!

Φωτογραφία μετά τη λήξη του τελικού των JUNIORS 2015-16 της ΕΠΣ Χανίων που βρήκε πρωταθλήτρια την ομάδα μας αλλά πραγματικούς νικητές όλους όσους συμμετείχαν!

Ο Νέος Κισσαμικός στους Προπαίδες και το Καλτσέτο στα Τζούνιορ αναδείχθηκαν πρωταθλητές μετά τους τελικούς που διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Περισσότερα...

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων η αποστολή του CALCETTO πήρε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου CRETA CUP στις εγκαταστάσεις του LIDO SOCCER Ηρακλείου.

Περισσότερα...

Μία... ντουζίνα νίκες συμπλήρωσε η ομάδα Νέων της Δόξας Παχιανών, που μετά το 5-0 κόντρα στη Σπάθα επανέφερε τη διαφορά από το 2ο ΙΝΚΑ στους 8 βαθμούς.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3